Uw Bedrijf

Livar in uw bedrijf

Livarvlees en vleeswaren zijn beschikbaar voor de betere restaurants en ambachtelijke versspeciaalzaken zoals slagerijen en delicatessenwinkels.

  • Restaurants kunnen Livarvlees en vleeswaren bestellen bij hun horeca groothandel.
  • Slagerijen kunnen Livarvlees & vleeswaren bestellen bij Livar. Neem hiervoor contact met ons op. 

Livar Geselecteerd Specialist

Wij werken samen met een klein en streng geselecteerd gezelschap van vakmensen dat Livar Geselecteerd Specialist is. Dit zijn versspecialisten die een breed assortiment Livar vlees en vleeswaren aanbieden, al dan niet gecombineerd met ander type varkensvlees. Wanneer de wens ontstaat om u hierbij aan te sluiten kan er contact met ons worden opgenomen. Versspecialisten die de stap tot Livar Geselecteerd Specialist maken worden uitgebreid ondersteund door een breed scala aan Livar marketingmaterialen.
Livar Geselecteerd Specialist met Krul
Livar Geselecteerd Specialisten die in de categorie varkensvlees uitsluitend Livar aanbieden, hebben de mogelijkheid zich te laten certificeren tot Livar Geselecteerd Specialist met Krul. Dit unieke predicaat kan door iedere Livar Geselecteerd Specialist worden behaald die voldoet aan de strenge eisen van extern keurende instantie Kiwa VERIN. Op deze manier is de keten van producent tot consument gesloten, waardoor de herkomst van het varkensvlees volledig geborgd is. In de basis worden Specialisten met Krul ondersteund met dezelfde marketingmaterialen als een Livar Geselecteerd Specialist. De Livar Geselecteerd Specialist met Krul krijgt daar bovenop een driemaandelijks marketing advies gesprek aangeboden, wat resulteert in advies op maat voor een nog succesvollere marketing-aanpak.